Ryanair loobub talvel pooltest Soome lendudest, Eesti kohta info veel puudub

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryanairi lennuk.
Ryanairi lennuk. Foto: SCANPIX

Iiri odavlennufirma Ryanair kavatseb talveperioodil lõpetada Soomes kõik Turu lennud ning tunduvalt vähendada Lappeenranta ja Tampere lende, vahendab BNS Turun Sanomate uudist.

Turusse hakkas Ryanair lendama alles tänavu kevadel. Lendude lõpetamist põhjendab lennufirma selle lennusihi vähese sissetöötatusega.

Lehe andmetel jätab Ryanair talvel kogu Euroopas jõude seisma 80 lennukit. Põhjenduseks mainib Ryanair kõrget kütusehinda ja lennukite kehva täitumust.

Tallinna lennujaama avalike suhete juht Lauri Linnamäe ei oska prognoosida, kas Ryanair plaanib talveperioodil oluliselt vähendada ka Tallinna lende, kuna lennujaama talvised lennuplaanid koostatakse alles septembris.

«Ryanairi lendude arv talvel sarnaselt teiste lennufirmadega tõenäoliselt väheneb, kuna talvel lihtsalt lennatakse vähem, mingit ametlikku infot mul aga veel anda ei ole,» sõnas Linnamäe E24-le.

E24 võttis ühendust ka Ryanairiga, uudis on täiendamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles