Portaal kutsub sisustuspoode üles hindu alandama

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Sisustusportaal sisustus.ee kutsub sisustuspoode üles hindu alandama.


Hinnaalandused on jõudnud kõikjale. Rõivad on alla hinnatud peaaegu konstantselt kuni 50 protsenti, autod 30 protsenti, kinnisvarahinnad on kukkunud 30 protsenti, kohati rohkemgi, teatas sisustus.ee.

Portaali teatel on selge, et täishinnaga ei osta enam keegi midagi ning isegi toidupoodides teeb allahinnatud kaup mitu korda suuremat käivet kui tavahinnaga tooted.

«Lihtne tõde on see, et kui sisustuspoed tahavad oma tegevust jätkata ja müüa mööblit, siis tuleb langetada hindu. Korralikult ja konstantselt. 10-protsendiline allahindlus ajab kliendi pigem naerma, kui aitab viia ostuni,» arvas portaali müügidirektor Mihkel Hõbejõgi.

«Mitmed poed on sellest juba aru saanud ning hindu korrigeerinud, mis on toonud kohe ka kliente. Vajadus mööbli järele on ligikaudu sama suur kui aasta tagasi, kuigi uute kodude ostmise/sisustamise asemel lepitakse pigem remondi tegemisega,» märkis Hõbejõgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles