Eestlaste loodud tööportaaliga kogub Euroopas populaarsust

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tööotsingu portaal koostas pingerea firmade kohta, kus eestlased kõige enam töötada tahavad
Eesti tööotsingu portaal koostas pingerea firmade kohta, kus eestlased kõige enam töötada tahavad Foto: SCANPIX

Septembri lõpus lansseeritud MeetFrank mobiilirakendus on lühikese ajaga laienenud kümnesse Euroopa riiki. Eestlaste loodud rakendust kasutavad teiste seas ka Microsoft, Mercedes-Benz, F-Secure ja Nokia.

Mobiilirakendus MeetFrank viib tööjõuturul juba hõivatud olevad spetsialistid kokku ettevõtetega, kes pakuvad neile paremaid tingimusi. Rakendus toimib anonüümselt ning pakkumiste palgainfo on avalik.

Rakendusega iga on tänaseks liitunud üle 17 000 kasutaja ja 700 ettevõtte. Ühtekokku on uue tööandjaga kokku viidud üle 4500 inimese. Suurem osa klientidest tuleb väljaspoolt Eestit, Eesti moodustab kliendibaasist vaid 24 protsenti.

Lisaks Eestile ja Soomele leiab MeetFranki platvormilt tööpakkumisi õigepea ka Rootsis, Saksamaal, Taanis, Inglismaal, Hollandis, Prantsusmaal, Šveitsis ja Itaalias.

«Praegu ongi fookus valdavalt Kesk-Euroopal, kuid tegelikult on meil esimesed kliendid ka juba USAs ja Aasias» avaldas MeetFranki kaasasutaja Kaarel Holm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles