EMT ja Elion ühendatakse esimesest aprillist üheks ettevõtteks

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avati EMT ja Elioni esimene ühisesindus
Avati EMT ja Elioni esimene ühisesindus Foto: Peeter Langovits

Seoses TeliaSonera kontsernis toimuvate struktuurimuudatustega ühendatakse Eestis tegutsevad EMT ja Elion järgmise aasta esimesest aprillist üheks ettevõtteks

«TeliaSonera tegevusmudel muutub alates järgmise aasta esimesest aprillist riigipõhiseks,» ütles TeliaSonera kontserni asepresident ja väliskommunikatsiooni juht Salomon Bekele E24-le. «See tähendab, et meie organisatsioon ei ole edaspidi tehnoloogiapõhiselt jaotatud, nagu praegu EMT ja Elioni puhul.»

Kuidas täpsemalt Eesti puhul riigipõhine juhtimine hakkab välja nägema, teatatakse Bekele sõnul järgmise kalendriaasta esimeses kvartalis.

«Tänane struktuurimuudatusi puudutav teadaanne ei tähenda töökohtade vähendamist, vaid tugevama, tulevikku suunatud ettevõtte ehitamist. Me näeme, et me reageerime klientide käitumisele ja vajadustele liiga aeglaselt ning uue tegevusmudeliga jätame me riigi tasemel nii palju tegutsemisvabadust kui võimalik. Me peame haarama kinni uutest võimalustest ning kärmelt kohalikul tasemel klientide vajadustele vastama.»

«Samal ajal kui me tugevdame oma tegevusi oma klientidele võimalikult lähedal olles, tugevdame me ka kogu grupi funktsioone.  Grupi vastutada jääb ühise strateegia ja agenda valik ning rakendamine ning samas ka riigipõhise kohaliku organisatsiooni toetamine ning kohaliku juhtimise tugevdamine,» selgitas TeliaSonera asepresident.

Põhjamaade telekommunikatsioonifirma Teliasonera teatas täna, et muudab kontserni struktuuri: Soome liidetakse Euroopa piirkonnaga ning kokku tuleb kolm eri üksust: Euroopa, Euraasia ja Rootsi.

Teliasonera senine Soome üksuse juht Robert Andersson asub juhtima Euroopa üksust.

Uus juhatus on 12-liikmeline.

Teliasonera uus kontserni struktuur peab olema paigas aprilli alguseks, ütles Teliasonera tegevdirektor Johan Dennelind.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles