Kütusemüüjad tõstsid mootoribensiini ja diislikütuse hinda

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neste Oil tankla
Neste Oil tankla Foto: Neste Eesti AS

Kütusemüüjad tõstsid mootoribensiini hinda teisipäeval kolme sendi ja diislikütuse hinda nelja sendi võrra liitri kohta.

Pärast hinnatõusu maksab mootoribensiini 95 liiter automaatjaamades 1,309 eurot ja mootoribensiini 98 liiter 1,349 eurot. Diislikütuse liiter maksab 1,299 eurot.

Olerexi turundusjuht Antti Moppel ütles BNSile, et juulis on maailmaturg liikunud tõusulainel. «Norra streik ei ole põhjus, vaid toetab tõusu.»

Norra naftafirmade juhid pöördusid esmaspäeval valitsuse poole, et lahendada sadade töötajatega peetav pensionivaidlus, mis valitsuse mittesekkumise korral oleks viinud tootmise katkestamiseni.  

Viimati tõstsid kütusemüüjad Eestis hindu märtsi lõpus. Toona maksis kiirjaamades mootoribensiini 95 liiter 1,434 eurot ja mootoribensiini 98 liiter 1,474 eurot. Diislikütuse hind oli 1,429 eurot liiter.
Teenindusjaamades on hinnad 1,6 senti kõrgemad. Piirkonniti võivad hinnad olla madalamad konkurentsi või kampaaniate tõttu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles