Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Harkivi ettevõtjad: kuidas avada pagariäri rindeäärses linnas

Kokk-kondiiter Maria Kornienko töötab oma pagariäris Holodna Horas.
Kokk-kondiiter Maria Kornienko töötab oma pagariäris Holodna Horas. Foto: Maria Kornienko isiklik arhiiv

Seoses täiemahulise sõjaga Ukrainas hakkas ettevõtlus lahingutegevuse piirkonnast lahkuma. Suurettevõtted hakkasid oma võimsusi ja personali viima riigi sügavusse, Venemaa pommidest eemale, läänepiirile lähemale. Rindeäärsetes linnades algas seevastu väikeste ja keskmise suurusega ettevõtete buum. Teenindussektor kogeb sõna otseses mõttes renessanssi. Aga kui raskelt see kõik saavutatakse ja millised ideed realiseeruvad? Sellest rääkisid portaali Rus.Postimees saates «Ukraina Stuudio» ettevõtjad Evhenija Mõhno ja Maria Kornienko.

Evhenija ja Maria avasid pagariäri Harkivi magalarajoonis nimega Holodna Hora. Naised mõtlevad äri laiendamisele ja kavatsevad isegi läbi viia töötubasid neile harkivlastele, kes otsustasid kõigele vaatamata kodulinna elama jääda.

Väljavõtted vestlusest:

Tagasi üles