Eesti Energia andis Elektrilevile tööautod tagasi

PM Majandus
Copy
Elektrilevi auto 2013. aastal.
Elektrilevi auto 2013. aastal. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees / Scanpix

Paar aastat tagasi siniste Eesti Enegria tütarfirma Enefit Connecti rohelise sõidukid kleebitakse taas Elektrilevi värvidesse. Kahekordne ümberrüütamine maksab mõnikümmend tuhat eurot, kirjutab ERR.

2021. aastal lõi Eesti Energia uue tütarfirma Enefit Connecti ja viis sinna suure hulga Elektrilevi töötajaid koos ülesannete ja masinapargiga.

Peale möödunud talve lumetorme sattus 30 töötajaga Elektrilevi peaminister Kaja Kallase terava kriitika alla. «Probleem ju Saaremaal oli selles, et polnud inimesi, polnud ressursse,» rääkis Kallas aasta alguse pressikonverentsil.

Loe edasi ERRi uudisteportaalist.

Kallas ütles toona valitsuse pressikonverentsil, et Eesti Energia kantis Elektrilevi tühjaks, ehkki valitsus seda ei soovinud. «Need kõik olid kanditud ära, mille kohta valitsus oli teinud otsuse suvel, et Eesti Energia ei tohi niimoodi teha. Ta ei tohi jätta seda ühingut tühjaks nii, et see ühing pole võimeline oma kohustusi täitma,» lausus Kallas.

Kallas palus Eesti Energial Elektrilevile töötajad ja töövahendid (sealhulgas autod) tagastada.

Postimees kirjutas oktoobris, et Kaja Kallas kiitis Eesti Energiat, et nad on suunist järginud ja Elektrilevisse ressursi tagasi viinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles