Veskimägi: jagame Hando Sutteriga samu väärtusi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Veskimägi
Taavi Veskimägi Foto: Elering

Eleringi juhatuse esimehe Taavi Veskimägi sõnul on Eleringi ja Eesti Energia suhted olnud viimastel aastatel üsna pingelised, samas mõistab ettevõtte tulevane juht Hando Sutter hästi turu toimimise aluspõhimõtteid ja kõigi turuosaliste võrdse kohtlemise tähtsust.

«Eleringi ja Eesti Energia suhted on olnud viimastel aastatel üsna pingelised. Eesti Energia roll Eesti elektrimajanduses on viimastel aastale oluliselt muutunud. Emotsionaalselt on kindlasti Eesti Energial olnud keeruline muutuda loomulikust monopolist üheks elektrituru osaliseks paljude teiste seas. See on vast üldse üks kõige suurem paradigma muutus viimase viie aasta jooksul, et Eesti Energia suurte algustähtedega ei võrdu enam Eesti energeetikaga,» rääkis Veskimägi BNSile.

«Hando Sutter elektribörsi senise juhina mõistab hästi turu toimimise aluspõhimõtteid ja kõigi turuosaliste võrdse kohtlemise tähtsust. Koostööle põhinevalt tean, et me jagame samu väärtusi, ja Elering on valmis konstruktiivseks koostööks lähtudes turuosaliste võrdse kohtlemise ja transparentsuse printsiipidest Eesti Energiaga Hando Sutteri juhtimisel,» ütles ta.

Eesti Energia nõukogu valis neljapäeva õhtupoolikul toimunud koosolekul ettevõtte juhatuse esimeheks Nord Pool Spoti Balti ja Venemaa piirkonna senise juhi Hando Sutteri, kes alustab tööd uues ametis 1. detsembrist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles