AS Hansapank muutub AS Swedbankiks

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

17. märtsil vahetub ASi Hansapank ärinimi ning edaspidi kannab pank nime Swedbank AS. See on viimane etapp 2008. aasta sügisel alguse saanud nimevahetuse protsessis. Lätis saab panga uueks ärinimeks Swedbank AS ja Leedus «Swedbank» AB.


Alates 17. märtsist muutuvad ka panga tütarettevõtete nimed: AS Hansa Elukindlustus hakkab kandma nime Swedbank Elukindlustus AS, ASi Hansa Investeerimisfondid nimeks saab Swedbank Investeerimisfondid AS. AS Hansa Liising Eesti on alates 17. märtsist Swedbank Liising AS, AS Hansa Varakindlustus hakkab kandma Swedbank Varakindlustus ASi nime ja Balti Autoliisingu ASi nimeks saab Swedbank Autopargi Juhtimise AS.

Panga klientide jaoks ei too ärinime vahetumine kaasa mingeid täiendavaid kohustusi - kõik lepingud ning neist tulenevad õigused ja kohustused kehtivad endisel viisil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles