Vaheta välja minikustuti autos

Tamrex OÜ
Copy
Foto: Tamrex OÜ

On aeg vahetada autos olev 1 kg pulberkustuti ehk minikustuti sellise seadme vastu, millega suudaks tavainimene ka tegelikult põlengu kustutada. Autos võiks olla vähemalt 2 kg, veelgi parem 3 kg pulberkustuti, millel rohkem paremat kustutuspulbrit, korralik voolik pulbrijoa suunamiseks, funktsionaalne E-Z kaitseriiv ja mugavad suured kahvad.

Tähelepanelikumad on märganud, et TAMREXi tulekustutite valikust on juba mõnda aega kadunud 1 kg minikustuti. Selle põhjuseks on tuleohutusteadlikkuse kasv ja soov pakkuda oma klientidele seadet, millest õnnetuse korral ka tegelikult on abi. Samuti klientide valmisolek sammu võrra tuleohutuse teekonnal edasi astuda.

Kõik autos olevad asjad on kasutamiseks alati kaasas, et aidata ennast või teisi: kodus, tööl, suvilas, väljasõidul. Pange autosse tõhusad ja töökindlad vahendid (tulekustuti, esmaabikomplekt jms), nii saate takistusteta abi osutada.

Miks minikustutist väheks jääb?

1 kg minikustutiga on võimalik kustutada küll. Väga osav, kiire reageeringu ja kindla käega kogenud kasutaja suudab sellega väiksemat põlengu summutada.

Enamik inimesi ei puutu aga tulekahjudega iga päev kokku ja lööb põlengu korral verest välja. Hätta jäädakse juba kaitseriivi välja tõmbamisega. Saanud splindi kahvade vahelt kätte, puistatakse ilma voolikuta minikustutist esimene kogus pulbrit suure tõenäosusega tulekoldest mööda. Saanud aru, millise survega ja kuidas pulber kustutist väljub, ollakse valmis järgmise vajutusega tulekollet tabama … aga kilose tulekustuti „laskemoon“ on otsas! 1 kg tulekustuti tööaeg on 5-6 sekundit. Seega vaid ühe katsetuse jagu.

Korraliku lisalaengu annab 2 kg pulberkustuti ja 3 kg pulberkustutiga saab jagu juba ka veidi suuremast põlengust.

TAMREX Premium 2 kg ja 3 kg pulberkustutid

TAMREXi riiulitel on 2 kg ja 3 kg laengumassiga preemiumkustutid, mille vähemalt 30 aastane eluiga ja 10 aastane garantii julgustab autokustuti vahetust ette võtma.

Lisaks uuenduslik E-Z kaitseriiv, mida pole võimalik kahvade vahele kinni vajutada, tõhusam pulbrisegu, pikemad kahvad, plastikjalg voolikuotsa pesaga ning kvaliteetsest kummisegust voolik pulbrijoa täpsemaks suunamiseks.

TAMREXi preemiumsarja pulberkustutid on tervikuna kvaliteetsemad, töökindlamad ning tõhusamad kui mistahes teised samalaadsed.

Olemasolevat 1 kg autokustutit ei maksa kohe ära visata, jätke see varukustutiks, kuni sel eluiga jätkub. Peategelane võiks nüüdsest sinu autos olla TAMREXi Premium 2 kg või veelgi parem, 3 kg pulberkustuti.

Oma pere, kodu ja vara kaitsmiseks hankige parimad võimalikud vahendid. See pole kokkuhoiu, vaid targalt kulutamise koht.

TAMREXi Premium sarja kvaliteetkustutid ootavad teid TAMREXi kauplustes üle Eesti.

Copy
Tagasi üles