Kinnisvaraarendaja ostis Hinrikuse firma suurarendusest välja

PM Majandus
Copy
Taavet Hinrikus
Taavet Hinrikus Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Kinnisvaraarendusettevõte Triple Net Capital jätkab Tallinna südalinna kerkivas Lutheri kvartali arenduses ainuomanikuna – investeerimispartnerilt Kala House OÜ-lt osaluse omandamist finantseeriti oma rahast ja LHV Panga laenuga.

Triple Net Capital omandas koos Wise'i asutaja Taavet Hinrikuse ettevõtte Kala House'iga ligi nelja hektari suuruse kinnistu tänavu veebruaris.

Kala House aga projektis ei jätka ning plaanib järgnevatel aastatel keskenduda kinnisvara arendamisele ja väärindamisele Põhja-Tallinnas, partneritega koostöös arendatakse kinnisvara ka mujal, nt Tallinna lähiümbruses.

Triple Net Capitali partneri Andres Urbi sõnul oli koostöö edukas nii Lutheri kvartalis kui ka koos edasi arendatavas Kesk-Peetri projektis. Urbi sõnul on nad liikunud jõuliselt edasi ning teinud olulisi edusamme – eelkokkulepped on ligi 25 protsendile korteritele ja äripindadest räägitakse läbi mitme tugeva ankurrentikuga.

Pärnu maantee, Tatari ja Vana-Lõuna tänava vahel asuv kunagise Lutheri vineerivabriku ajalooline kvartal plaanitakse valmis ehitada 2025. aastaks.

Lutheri Kvartali kinnistu arendusmaht on üle 100 000 m2, sealhulgas 400 korterit ja üle 600 parkimiskoha ning ligikaudu 40 000 ruutmeetrit ärikinnisvara. Kvartali koguinvesteering on üle 125 miljoni euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles