Kaks Tallinki laeva lähevad oktoobrini Maroko ja Euroopa vahelistele liinidele (1)

BNS
Copy
Tallink Victoria I
Tallink Victoria I Foto: https://www.cruisemapper.com/

Tallink Grupp ja Maroko ettevõte Tanger MED Port Authority on sõlminud lühiajalise prahtimislepingu, mille kohaselt Tallinki laevad Victoria I ja Romantika siirduvad teenindama rahvusvahelisi laevaliine Maroko ja Prantsusmaa ning Maroko ja Itaalia vahel 2021. aasta juulikuust oktoobrini.

Victoria I sõitis Tallinnast välja esmaspäeval, 28. juunil ning Romantika lahkub Tallinnast 5. juulil, mõlemaid laevu seob 100-päevane prahtimisleping, teatas Tallink. Laevad võtavad kursi Vahemere sadamasse Tanger-Med ning mõlemad laevad saabuvad tagasi Tallinnasse tänavu oktoobrikuus. Prahtimise perioodil opereerivad laevu Tallinki tehnilised meeskonnad.

Tallinkil on firma teatel juba varasemalt kogemusi oma laevade prahtimisega Vahemerele ligikaudu kümme aastat tagasi, kui erinevad ettevõtte laevad prahiti lühemateks perioodideks sellesse piirkonda kohalikele operaatorfirmadele kokku nelja aasta vältel. Seega on Vahemere piirkonnas opereerimine Tallinkile ja ettevõtte laevade kaptenitele ja meeskondadele varasemast tuttav.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles