Eesti läheb end 600 000 euroga Jaapanisse turundama

BNS
Copy
Jaapani turistid Pärnus.
Jaapani turistid Pärnus. Foto: /

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) on kuulutanud välja riigihanke, et leida teenusepartner Jaapanis, kes suurendaks Eesti kui reisisihtkoha tuntust – lepingu maksimaalne maht on 600 000 eurot. 

Teenusepartner vastutab Jaapani turismiprofessionaalidele ja lõpptarbijale suunatud müügi-, turunduse- ja kommunikatsioonitegevuste eest, selgub hankedokumentidest.

Hanke eesmärk on kasvatada Jaapani turistide ööbimisi Eestis 2019. aasta tasemele aastaks 2022. Möödunud aasta algtase on 52 222 ööd. Samuti on eesmärgiks pikendada Eestis viibimise aega ja kasvatada külastajate kulutusi ööbimisega samas tempos. 

Hankija peab muu hulgas looma jaapanikeelse veebilehe ja erinevad sotsiaalmeedia kanalid ning neisse sisu looma. Samuti tuleb koostada jaapanikeelsed prindi- ja audiovisuaalsed lahendused.

Hankija peab ka korraldama turismi- ja kontaktüritusi, töötubasid ning võtma osa teistest turismiüritustest. Samuti tuleb luua kontaktid jaapani meediaga, ajakirjanikega ja suunamudijatega ning korraldada neile Eestisse pressireise.  

Eeldatav eelarve kalendriaastas on 200 000 eurot. 

Pakkumusi saab esitada 6. augusti ennelõunani. Lepingu kestus on 35 kuud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles