Estonian Airi uus juht on Tero Taskila

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Air uus president Tero Taskila.
Estonian Air uus president Tero Taskila. Foto: Peeter Langovits

Lennufirma Estonian Air uus juht on lõunanaabrite lennufirma Air Baltic endine kommertsdirektor Tero Taskila.

Taskila, kes oli nõus teisipäeva õhtul E24-le intervjuu andma, ütles, et veel vara rääkida lennufirma strateegiamuutusest või ümberkorraldustest ettevõtte juhtkonnas. «Lähinädalatel töötame uue pikaajalise strateegia kallal. Usun, et sealt koorub välja palju huvitavaid asju,» märkis ta.

Lennundusturg on Taskila sõnul väga konkurentsitihe, aga Estonian Air jääb sellel tegutsema ja kasvama. «Need saavad olema positiivsed uudised. Meil on aktsionäridega kokkulepe, et esitan uue strateegia septembrikuisele nõukogu koosolekule kinnitamiseks,» lausus Taskila, mööndes, et ei tunne Estonian Airi olukorda väga sügavuti.

«Konkurentsikeelu lepingu tõttu Air Balticuga ei olnud mul võimalust detailidesse laskuda ja siinsete inimestega kohtuda ning aru pidada. Ma muidugi olen tutvunud avalikult kättesaadava infoga ning ka värbamisprotsessis jagati infot ning selle põhjal on mul mingi pilt finantsseisu kohta ja tulevikuvõimaluste kohta,» tõdes ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles