Kasiinode aruandlus muutub elektrooniliseks

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasiino
Kasiino Foto: Peeter Langovits.

Hasartmängukorraldajad  peavad alates järgmisest aastast esitama maksu- ja tolliametile korraldatud hasartmängude kohta e-maksuameti kaudu elektroonilisi aruandeid.


Eilsel kohtumisel ligi 20 hasartmängukorraldajaga seletasid MTA esindajad neile uut korda .

Peamised küsimused, mida korraldajad esitasid olid seotud aruannete terminoloogia ja esitatavate andmete tõlgendamisega. Kohtumisel selgus, et hasartmängukorraldajatel ei ole võimalik eelnõus ette nähtud andmeid täpselt sellisel kujul esitada. Seega tuleb teha vajalikud korrektuurid ja tulla vastu korraldajate võimalustele.

Lisaks hasartmängu aruandlusele käsitleti kohtumisel ka rahandusministeeriumi poolt välja töötatud hasartmänguseaduse eelnõu tõlgendamise küsimusi seoses isikute registreerimise ja automaatidele kehtestatud nõuete selgitamisega.

Hasartmängukorraldajad esitasid omapoolseid ettepanekuid ning nendega arvestatakse edasiste tegevuste käigus. Samuti viiakse sisse vajalikud parandused, et muuta aruannete esitamine hasartmängu korraldajatele selgemaks.

Kohtumisel kerkis üles probleeme, kuid tulemus oli konstruktiivne ja selgust saadi mitmes hasartmängude korraldamist puudutavas küsimuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles