Apple tegi esimese äpi Androidile … nimega «Move to iOS»

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apple'i esimene rakendus Androidi seadmetele
Apple'i esimene rakendus Androidi seadmetele Foto: NDTV

USA tehnoloogiahiid Apple astus täna ajaloolise sammu ja avaldas oma esimese mobiilirakenduse konkureeriva Androidi platvormi jaoks.

Paraku pole tegemist uue muusikateenuse, mängu või sõnumiprogrammiga, vaid teenusega, mis aitab inimestel Androidi seadmetest oma andmed kergemini iOSi seadmetele kolida.

Täpsemalt pakutakse kasutajatele võimalust viia sujuvalt oma iOS9t kasutavale iPhone’ile, iPAdile või iPodile sujuvalt üle oma fotod, sõnumid, videod, veebijärjehoidjad, meilikontod, kalendrid ja kontaktid.

Selleks tuleb oma iSeadmes avada seaded ja liikuda seal sektorisse Move Data from Android. Tekib privaatne WiFi võrk, milles leitakse üle Androidi seadmed, milles on äpp «Move to iOS» avatud. Edasi tuleb vaid sisestada turvakoodid ja andmeid liigutama asuda.

Foto: Kuvatõmmis

Apple ise kirjeldab rakendust sõnadega: «Kõik iOSiga seotu on loodud lihtsaks. See hõlmab ka sellele üleminekut. Saate vaid mõne sammuga viia Androidi seadmest oma sisu automaatselt ja turvaliselt ilma, et seda oleks vaja vahepeal kuskile mujale salvestada.

Loomulikult ei kandu iSeadmesse edasi Google Playst ostetud rakendused, need tuleb uuel platvormil uuesti muretseda.

Allikas: NDTV

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles