IBM näeb Eesti väiksuses eeliseid

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Arvutite riist- ja tarkvara tootja ning müüja IBMi asepresidendi Cathy Rogersi hinnangul on Eesti IT-tehnoloogia alal väga heas olukorras ning ettevõte näeb muu hulgas eeliseid Eesti väiksuses.

«Teil on võimalik keskenduda vägagi uutele harudele ja saada ka sellealane haridus ja ma arvan, et see saab olema konkurentsieelis,» rääkis Rogers, kes tõi ETV hommikuprogrammis «Terevisioon» esinedes välja, et Eestit tunnustatakse üle maailma e-Eestina, vahendab ERR Uudised.

«Te olete rajanud vundamendi ja selle vundamendi baasil saab edasi minna nii, et Eestit tunnustataks just nimelt Eesti konkurentsieelise pärast. See toob sisse täiendavaid ettevõtteid, välisinvesteeringuid,» sõnas IBM-i asepresident.

Rogersi sõnul on tulevik nende riikide ja ettevõtete päralt, kes kasutavad tehnoloogiat ära selleks, et tõhusamalt tegutseda ja tootlikumad olla, ning tema hinnangul on Eesti vägagi jätkusuutlikkuse kursil.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles