Klienti pahandas jaeketi jõulureklaami jätkumine

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimajas kaubanduskeskuses asuv Rimi kauplus.
Postimajas kaubanduskeskuses asuv Rimi kauplus. Foto: Toomas Tatar

Rimi klient kaebas, et jaekett teeb pärast jõulupühasid jätkuvalt temaatilist reklaami. Ent muretsemiseks pole põhjust – täna on kampaania viimane päev.

«Jõulud on läbi, aga ma näen ja kuulen Rimi jõulureklaame. Milleks? Kellele?» pahandas klient jaeketi Facebooki leheküljel.

Rimi kommunikatsioonijuht Katrin Bats selgitas Tarbija24-le, et jõulukuul on Rimis kampaania «Rimi täidab iga päev ühe soovi». «Tegemist on pühadeteemalise kampaaniaga, mille kaudu tahame soovida oma klientidele häid pühi ning lisaks anda võimaluse võita väärtuslik auhind,» lausus Bats ning lisas: «Korraldame sarnast kampaaniat juba teist korda ning varasema kogemuse põhjal võib öelda, et tegemist on eduka kampaaniaga.  Sama kinnitavad ka ettevõtte müügitulemused.» Kampaania kestab kuni 31. detsembrini.

ETK Grupi kauplustes Konsum, Maksimarket, A ja O lõppeb pidupäevapakkumiste kampaania 1. jaanuaril. Selveri pühadepakkumised kehtivad 7. jaanuarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles