Apple’ilt oodatakse täna uut iPhone’i

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine vaatab oma mobiiltelefoni Apple'i logo ees Šhangais.
Naine vaatab oma mobiiltelefoni Apple'i logo ees Šhangais. Foto: ALY SONG/REUTERS

Apple’lt oodatakse, et täna õhtul esitleb ettevõte uut ja odavamat nutitelefoni iPhone konkureerimaks vaesematel arenevatel turgudel.

Mitmed eksperdid usuvad, et kalli iPhone 5S kõrvale tuleb mitmes erinevas värvis odavam iPhone 5C konkureerimaks Samsungi ning Huawei-ga India ja Hiina turul, kus Apple on kiiresti oma positsioone kaotamas. Suureks küsimärgiks jääb esialgu, kas odavaid telefone hakatakse müüma ka arenenud turgudel Euroopas ja Ameerika Ühendriikides.

Apple’i meediasündmuse, mille kutsel seisis sõnum «See peaks igaühe päeva säravamaks muutma» algab meie aja järgi kell 20.00.

Homme, üheksa tundi pärast Apple’i peakorteris toimuvat sündmust toimub esmakordselt meediasündmus ka Pekingis. Käivad spekulatsioonid, et seal antakse teada koostööst maailma suurima mobiilioperaatoriga China Mobile, kellel on üle 750 miljoni kliendi.

Apple’i aktsia on täna börsipäeva esimeste minutitega langenud 0,57 protsenti 503,26 dollarini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles