R-Kioski nätsukampaania tekitab inimestes segadust

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Маргус Ансу

Reporteri toimetusse on helistanud mitmed lapsed või nende vanemad, kes väidavad, et R-Kiosk tegeleb petukaubaga ja kampaania raames lubatud nätsu sealt putkadest küll kätte ei saa. Ometigi olevat kõikjal uhked reklaamid üleval, mis kutsuvad nätsu müüja käest küsima.


Reklaam R-Kioski küljes kutsub julgelt tasuta nätsu küsima, kui müüja seda sulle ei paku. Millal müüja aga seda pakkuma peaks, kas enne või pärast ostu, jääb selgusetuks, vahendas Reporter.ee.

Tegelikult pole seda ka kuskil kirjas, et üldse midagi ostma peaks. Veider tekst on tekitanud üksjagu segadust ja nii mõnigi pisipõnn olevat suisa peatäie sõimata saanud, kui maitsvat «närikat» palus, vahendas Reporter.ee.

Müüjad on sellest nätsusõjast üsna tüdinenud ja kurnatud. «Vahest tekib probleem lastega. Nad ei saa aru, millal nätsu tasuta saab,» ütles R-Kioski müüja Galina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles