Microsoft kutsub ettevõtteid liituma Kaugtöö Päevaga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaugtööd võib teha kust iganes.
Kaugtööd võib teha kust iganes. Foto: SCANPIX

31. mail toimub Microsofti eestvedamisel teist aastat järjest Kaugtöö Päev, mille eesmärk on julgustada nii tööandjaid kui töötajaid murdma kontoritöö traditsioone ja kasutama targalt tänapäeva tehnoloogilisi võimalusi oma töö tegemiseks väljaspool kontorit.

Kaugtöö eri vorme rakendatakse Eestis üsna palju, kuid selle süstmeene juurutamine on enamik ettevõtetes siiski lapsekingades. 31. mail selguvad CV-Online´i ja Targa Töö Ühinguga koostöös tehtud uuringutulemused, mis annavad täpsema ülevaate kaugtöö rakendamise aktiivsusest Eesti ettevõtetes ja nii tööandjate kui töötajate suhtumisest sellesse, teatas Microsoft.

«Julgen arvata, et paljude töötajate jaoks muutuvad tarku ja paindlikke töö tegemise lahendusi soodustavad ettevõtted palju hinnatumateks tööandjateks, sest viimase kümnendi jooksul on tehnoloogia arengu tõttu toimunud märkimisväärne muutus töömaailmas, st muutunud on ka aja- ja koha tähendus töökorraldusel,» ütles Targa Töö Ühingu juht Kadri Seeder.

Microsoft Eesti juhi Rain Laane sõnul on Kaugtöö Päeva algatusel kaks peamist eesmärki. «Esiteks tahame näidata juhtidele, et oma töötajate naelutamine kontorilaua taha 9-17ni ei aita tõsta ettevõtte tulemuslikkust ja paindliku tööstiili rakendamiseks ei pea tingimata kogu meeskonda nö koju saatma,» rääkis Laane.

Teiseks püüavad nad anda võimalikult paljudele töötajatele võimaluse kasvõi ühel päeval aastas kaugtööd proovida. «See töövorm ei pruugigi kõigile sobida, aga eri tööstiilide proovimine võib anda tugeva tõuke organisatsioonisiseseks aruteluks parima töökorralduse leidmisel,» julgustas Laane kõiki 31. mail Kaugtöö Päevaga liituma.

Nii ettevõtteid kui ka üksikisikuid oodatakse end registreerima veebilehel www.kaugtoo.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles