Itaalia politsei arestis 65 miljoni euro mahus maksupettuse eest lossi

Kaja Koovit
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Villa Trissino Marzotto.
Villa Trissino Marzotto. Foto: mimmapallavicini.wordpress.com

Itaalia politsei konfiskeeris 65 miljoni euro väärtuses Marzotto perekonna ja nende äripartnerite vara, sest neid kahtlustatakse 2007. aastal toimunud Valentino luksusbrändi müümisel maksupettusega. Muuhulgas arestiti  ka V sajandist pärit loss.

Finantspolitsei andmetel kuulub arestitud vara 13-le «Itaalia ühe olulisema tekstiili- ja moetööstuses tegutseva perekonnaga seotud isikule», kirjutab Financial Times. Täpsemaid andmeid politsei uurimise huvides ei avalda.

Kaks allikat kinnitasid majanduslehele, et uurimise all on Marzottode perekond ning uurimine puudutab Valentino ja Hugo Bossi Saksamaa tütarfirmade 2,6 miljardi euro mahus müüki Briti firmale Premira.

Arestitud vara hulka kuuluvad lisaks Vicenza lähedal asuvale 60 aastat Marzotto perekonnale kuulunud Villa Trissino Marzottole veel korterid Milaanos ja Roomas, 25-toaline villa Alpi kuurordis Cortina d’Ampezzo ning maaomand.

Marzotto perekonda esindavad advokaadid kinnitasid, et süüdistused on alusetud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles