Miks eelistada TAMREX Premium pulberkustutit?

Tamrex OÜ
Copy
Foto: Tamrex OÜ

TAMREX on tulekustuteid kontrollinud ligi 25 aastat. Selle aja jooksul on meie majast läbi käinud üle poole miljoni tulekustuti. Oleme näinud kõike - väga häid ja erakordselt kehva koostekvaliteediga tulekustuteid.

See on peamine põhjus, miks oleme omaenda tulekustuteid aja jooksul üha arendanud ja parendanud ning jõudnud uue, preemiumsarjani.

TAMREX Premium tulekustutite sari

Meie preemium tulekustutid on tõhusamad, töökindlamad ja tervikuna parema koostekvaliteediga. See tagab tulekustutitele pikema eluea ning neid pole vaja liiga sageli hooldusesse tuua.

Preemiumsarja tulekustutid valmistatakse kvaliteetsemast terasest, millele tehakse pikem töötlus ning kest kinnitatakse vaid ühe keevisõmblusega. Neil sees on tõhusam kustutuspulber, fiksaatoriks innovatiivne E-Z kaitseriiv, lisaks pikemad kahvad ja vastupidavamast kummisegust voolik ja praktiline plastikust jalg pesaga voolikuotsa jaoks.

Preemiumkustutite oodatav eluiga on vähemalt 30 aastat ning uuele tulekustutile anname 10-aastase garantii.

E-Z kaitseriiv ehk uudne splint

Preemiumkustutite silmatorkavaim uuendus on kollane seadeldis kahvade vahel. See on innovaatiline E-Z kaitseriiv ehk splint.

Uudne lahendus ennetab levinud probleemi, millele viitavad tuleohutusspetsialistid viies läbi kustutusõppusi. Nimelt iga viies kustutikasutaja on hädas kaitseriivi eemaldamisega. Kustutama asudes vajutatakse kaitseriiv kahvade vahele kinni ega suudeta seda enam välja tõmmata. Kui õppusel saab inimesi instrueerida, siis ohuolukorras on kiire ja sujuv tegutsemine võtmetähtsusega ning iga raisatud sekund võib olla elu hinnaga.

Foto: Tamrex OÜ

E-Z tehnoloogia nutika disainiga kaitseriivi pole võimalik kahvade vahele kinni vajutada. Selle saab lihtsa liigutusega eemaldada ja asuda kustutama.

Tõhusam pulbrisegu

Erinevate tootjate pulbrisegud pole sugugi samasuguse efektiivsusega. Kustutusvõimsus võib erineda mitmeid kordi.

TAMREX preemiumsarja pulberkustutites on kasutatud parimat, kõrgete efektiivsusnäitajatega kustutuspulbrit. Näiteks on TAMREXi 3 kg pulberkustuti efektiivsusnäitajad võrdsed odava 6 kg pulberkustutiga ja TAMREXi 6 kg pulbrilaenguga tulekustuti vastab kaks korda suurema, 12 kg pulberkustuti näitajatele. Seega on väiksemas ja hõlpsamalt käsitletavas kestas kaks korda suurema seadme võimekus.

Kvaliteetse töötlusega kest + vähem keevisõmblusi = pikem hooldusvälp

TAMREX preemium tulekustutite kestad on väljalõigatud kvaliteetsest metallist, millele tehakse 7-sammuline pinnatöötlus lõpetades selle protsessi tsinkfosfaadiga. See teeb kesta vastupidavamaks ja kaitseb roostetamise eest. Kes pannakse kokku vaid ühe keevisõmblusega. Rohked keevisõmblused osutuvad aja möödudes kustutikesta nõrgaks kohaks, kust võib alguse saada roostetamine. See on sageli põhjus, miks tulekustuti ei läbi perioodilist survetesti.

Tugevast plastikust jalg vähendab hõõrdumist tulekustuti teisaldamisel.

Kontrollventiil rõhu mõõtmiseks ja ülerõhuklapp

TAMREX preemiumsarja pulberkustutitel on roostevabast terasest ventiilikomplekt. Lisaks manomeetrile on neil eraldi kontrollventiil, millest mittestatsionaarse seadmega rõhku kontrollida.

Kümneid aastaid tulekustuteid kontrollinud ja hooldanud tehnikute sõnul ei näita manomeetri seier alati õigesti. See võib olla kinni kiilunud või rikkis. Seetõttu on eraldi kontrollventiil oluline lisavõimalus veendumaks, et tulekustutis on olemas rakendumiseks vajalik rõhk.

Vastupidavam voolik

Vooliku olemasolu on tulekustuti puhul oluline. Voolikuga tulekustutid on efektiivsemad, sest tulekolde tabamine on täpsem. Samuti võimaldab voolik kustutamist raskesti ligipääsetavates kohtades, mis on autopõlengute puhul sageli vajalik.

TAMREX preemiumsarja tulekustutite voolik on valmistatud EPDM kummisegust, mis aja jooksul ei murene nii kergesti. Vooliku metallist keermeosa lisab vastupidavust. Tulekustuti korpusel on pesa, kuhu saab mugavalt kinnitada vooliku otsa.

Pikemad kahvad

Panime preemiumsarja 2 kg pulberkustutile ja 3 kg pulberkustutile pikemad kahvad, mis annavad mugavama haarde ja muudavad tulekustuti kasutamise käepärasemaks.

Heeliumtest

Tehases on TAMREXi preemiumsarja  tulekustutitele tehtud heeliumtest. See tagab parema lekkekindluse kui harilik test õhuga. Nii pole karta, et surve aja jooksul väheneks.

Copy
Tagasi üles