Saaremaa mahetaimed teevad imet tervisega

Copy
Lutsernipõldude keskel
Lutsernipõldude keskel Foto: Korilane

Saaremaalt pärit ettevõtja Ain Süld ja tema tütar Rosalin ühendasid jõud, et toetada ja tugevdada kallite eestlaste tervist läbi kodumaa puhta loodusväe - nii sündiski Korilane.

Korilane on uuenduslik ettevõte Eestis, kes toodab puhtast mahetoorainest toidulisandeid, mis toetavad ja hoiavad head tervist - Korilase bioaktiivsetes toidulisandites leidub organismile kasulikke antioksüdante, aminohappeid ning olulisi looduslikke vitamiine ja mineraale.

Tootmistehas
Tootmistehas Foto: Tõnu Tunnel

Korilase kaasaegne ökoloogiline tootmistehas asetseb Saaremaa põhjarannikul, 200 aastat vanade põllumaade keskel. Tehast ümbritsevad oma maheistandus ja- põllud, kus kasvatatakse erinevaid põhjamaise väega ravimtaimi, sh. iidse meditsiini ravimtaime lutserni. „Meie jaoks on oma mahepõllud ja-tootmine väga oluline, sest see annab meile võimaluse kontrollida toodete kvaliteeti igas tootmisetapis," jagab ettevõtte tegevjuht Rosalin Süld.

Korilase teekond algas juba 2016. aastal, kui Ain Süld kaasas ettevõtmisesse selle valdkonna teadlased ja eksperdid. Algas pikk eeltöö põhjalike teadusuuringutega, mis viis eritehnoloogia väljatöötamiseni. See Euroopas ainulaadne tehnoloogia võimaldab saavutada looduslike antioksüdantide, vitamiinide ja mineraalide kontsentraadid ehk ekstraktid. „Tootmise käigus kasutame rõhku ja temperatuuri muutes ekstraktid bioaktiivseks. See on oluline, et keha omastaks kasulikke toitaineid võimalikult kiiresti ja kergesti,’’ lisab Rosalin.

Iga Korilase toidulisand on loodud konkreetse tervisevaeguse leevendamiseks.

Toode „Tugev Immuunsus” on lutserni-ja astelpajuekstrakt, mis toetab immuunsüsteemi normaalset talitlust, vitaalsust ning aitab kontrollida veresuhkru ja kolesterooli taset. „Luud & Sidekude” on Korilase kõige uuem toodete pereliige, mis sisaldab ühte väekat eestimaist punast võlumarja - pohla. Pohlaekstrakt on 100% puhas ja looduslik - see on imeline ravimtaim hoolitsemaks meie luude parima tervise eest.

Ekstrakt sisaldab eelkõige looduslikku mangaani, mis aitab hoida meie luid, aitab kaasa sidekoe moodustumisele, normaalsele energiavahetusele ja kaitseb rakke oksüdatiivse stressi eest. Sidekoe igapäevane ülesanne on ühendada teised koed ühtseks tervikuks ja kaitsta ka meie elundeid.

Üheks klientide lemmikuks on „Tõhus Seedimine”. Tegu on kodumaise väega lutserniekstraktiga, mis soodustab normaalset aine- ja energiavahetust, valkude, glükogeeni ja homotsüsteiini metabolismi ning aitab kontrollida veresuhkru ja kolesterooli taset.

 

Lutserni, mis on üldtuntud ka kui alfalfa põllukultuur, kasvatataksegi Korilase oma mahepõldudel. Tegu on iidse meditsiini ühe tõhusama ravimtaimega, millel on pikaajaline kasutustraditsioon ajurveeda meditsiinis ja homöopaatilise ravimina kesknärvi- ja seedesüsteemi häirete ning mitmesuguste muude vaevuste ravis. Tegu organismile ühe äärmiselt kasuliku taimega, mis laeb keha oluliste vitamiinide, mineraalainete, valkude ja asendamatute aminohapetega. Lutserniekstraktile on tehtud hulgaliselt analüüse laboratooriumites (sh. määramaks antioksüdatiivsust, vitamiinide ja mineraalide sisaldust, mikrobioloogilise kvaliteedinäitajaid, PH taset jne.) - kõik analüüsid on on kinnitanud, et antud taim on tänu oma koostisele suurepärane tooraine inimtoiduks tarbimisel.

Lutsernipallid
Lutsernipallid Foto: Korilane

Korilane uuris ka klientidelt lutserniekstrakti toime kohta ning ilmnes, et kolmandikul paranes seedimine, veerandil kiirenes ainevahetus, lisaks saadi jagu kõhupuhitusest, saadi juurde energiat ning vähenes ka söögiisu, paljudel vähenes kõhukinnisus, tekkis parem uni, langes kaal ja leevenesid reflukshaiguse sümptomid.

Kõik Korilase toidulisandid on sertifitseeritult mahe vastavalt Euroopa Liidu poolt sätestatud standarditele. Kõik tooted on GMO- ja gluteenivabad ning nendesse pole lisatud värv- ja säilitusaineid ega sünteetilisi täidiseid.

Tooted on laboratoorselt kontrollitud raskmetallide, mikroobide ja muude saasteainete suhtes, et tagada nende absoluutne puhtus. Teaduspõhisus on meie jaoks äärmiselt tähtis iga tervisetoote puhul. Selleks oleme kaasanud mitmeid valdkonna eksperte, teadlasi ja akadeemikuid, sh tunnustatud molekulaarbioloogi Mart Saarmat. Lisandväärtust on andnud meie ekstraktidele ka koostööpartner ja biokompetentsi keskus Tartus BioCC, kelle analüüsid on kinnitanud ekstraktide kasulikku mõju inimorganismile.’’ lisab Rosalin.

Korilase tooteid võib kasutada samaaegselt - nad ei avalda üksteisele negatiivset mõju. Arstiga tasub konsulteerida lapseootajatel ja retseptiravimite tarvitajatel, sest iga inimese organism on ainulaadne.

Kõige paremini omastab organism toidulisandeid, kui neid tarbitakse vastavalt etiketile kas puhtalt, koos vee, jogurti või smuutiga. Soovitav on segada üks teelusikatäis ekstrakti 100ml vees või lisada jogurtisse või smuutisse ning tarbida enne sööki kaks korda päevas. Selliseid tervisekuure on soovitav teha kolm-neli korda aastas. Looduslike toidulisandite puhul ei pruugi toime olla alati kohene, kuid siiski märkas tugevalt üle poole küsitletutest positiivseid muutusi oma enesetundes ja organismis juba peale esimese ekstraktipudeli tarvitamist.

Korilased usuvad, et enda keha eest tuleb hoolitseda pidevalt ning juba varakult, et hiljem suudaks ka keha ise meie eest sama edukalt hoolt kanda.

Korilase tervisetoodetega saab tutvuda lähemalt kodulehelt: www.korilane.ee

Kõikidele kallitele lugejatele anname tutvumiseks -15% soodustust allahindluskoodiga KODUMAA15, mis kehtib kuni 14.09.2022 Kui tekib küsimusi või on soov tellida, siis võtke meie Korilasperega julgelt ühendust numbril 56568917 või meiliaadressil info@korilane.com.

Copy
Tagasi üles