Bolt Drive laieneb Pärnusse

Tarbija24
Copy
Bolt Drive.
Bolt Drive. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Alates neljapäevast saab Bolt Drive’i autorendi teenust kasutada ka Pärnus, varem pakuti teenust vaid Tallinnas.

Bolt Drive’i suunajuht Lukas Yla ütles, et ettevõttel on kavas peagi laieneda ka teistesse Eesti suurematesse linnadesse.

Bolt Drive’i teenus toimib samal põhimõttel nagu Bolti tõukerataste või sõiduteenuse kasutamine. Esmalt tuleb kliendil avada Bolti rakendus ja valida Bolt Drive vaade. Konto loomiseks peab kasutaja läbima isikutuvastuse, selleks tuleb üles laadida foto iseendast ja oma juhiloast.

Bolt Drive’i kasutamiseks peab juht olema vähemalt 20-aastane, omama B-kategooria juhilube ja vähemalt aastast autojuhtimise kogemust.

Pärast konto loomist näeb kaardil lähedal asuvaid sõidukeid, mida saab rakenduses broneerida. Broneeringu kinnitamise järel on sõidu alustamiseks aega 15 minutit. Sõidu lõppedes ja sihtkohta jõudes tuleb auto parkida Tallinna ja Pärnu piires rakenduses märgitud parkimisalale.

Sõidu maksumus sõltub valitud auto mudelist, sõidu kestusest ja teepikkusest. Kõikidele mudelitele on seatud maksimaalne tunni- ja päevahind.

Bolt Drive’i autopargis on mudelitest valikus Toyota Yaris, Toyota CHR, Škoda Scala, Škoda Kamiq, Volkswagen T-Roc, Volkswagen Golf, Volkswagen Arteon, elektriautod Volkswagen ID.3 ja kaubikud Volkswagen Crafter.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles