Sõõrumaa turvafirma sihib 25-protsendilist turuosa

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USS turvafirma esitlus. Urmas Sõõrumaa.
USS turvafirma esitlus. Urmas Sõõrumaa. Foto: Mihkel Maripuu

Urmas Sõõrumaale ning Indrek Sepa Pristis ASle kuuluv turvafirma USS Security tahab järgmisel aastal saada 25 protsenti turvaturust. Praegu on USSi eelkäijad 6 ning Pristisel 9 protsenti turust.

Tänavuseks turuosaks loodab ettevõte saada 18 protsenti, selgus tänasel pressikonverentsil.

Tuleva aasta käibeks prognoosis ettevõtte juht Sven Nuutmann 12 miljonit eurot, mis oleks 25-protsendiline kasv.

Sõõrumaale läks uue turvafirma loomine maksma 10 miljonit eurot. Selle eest omab ta 60 protsenti ettevõttest ning ülejäänud 40 protsenti on AS Pristise käes, mis kuulub selle nõukogu esimehele Indrek Sepale. Pristis jätkab edaspidi tehnosüsteemide hooldamise ja nõrkvoolu lahenduste pakkumisega.

USS Securityl on kokku umbes 1000 töötajat, kellest enamik jäävad Nuutmanni sõnul alles. Kliente on ettevõttel 10 000.

Eesti suurima turvafirma üles ehitanud Urmas Sõõrumaa andis mõista, et tema kogemus ja eriti kontaktid ärimaailmas aitavad ettevõttel tublisti kasvada.

«Senised suured tegijad on jäänud klientidele kaugeks, kuid omanike mõju ja pühendumus on teenuse osutamisel minu meelest esmatähtsad, eriti nii väiksel turul kui Eesti.  Suures osas tänase kliendi mure kõigile omanikele hinge ei lähe,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles