Taskila: Estonian Airil võiks olla reisiagentuur ja kopterilennud

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi uus juht Tero Taskila.
Estonian Airi uus juht Tero Taskila. Foto: Peeter Langovits

Estonian Airil tuleb leida uusi ärivõimalusi kliendi väärtusahelas, kõne alla võiks tulla enda online- reisiagentuur ja kindlasti oleme huvitatud kopterilendudest Helsingisse, kinnitas firma uus juht Tero Taskila.

«Taksoäri me Eestis ei loo. Aga oleks vaja vaadata teisi ärivõimalusi kliendi väärtusahelas ja püüda sellest kasu saada ja käivet suurendada,» lausus ta E24-le intervjuus vastuseks küsimusele lennufirma võimalike uute tegevussuundade ja kasuvõimaluste kohta.

Taskila sõnul võimaldaks reisiagentuur müüa pakette  3,5 miljonile aastas Tallinna külastavale inimesele, kes küll ei pruugi Estonian Airiga lennata, kuid kelle ostudelt oleks võimalik teenida komisjonitasu.

«Otsime võimalusi helikopteriühenduse loomiseks Helsingiga. Hiljem saaks seda laiendada teistele olulistele äriturgudele, et uusi kliendisegmente leida,» lausus ta.

Taskila sõnutsi on läbirääkimised Copterline’i ostuks lõpusirgel. «Vaatamata selle, kuidas need lõpevad, tahame me selle äriga tegelda. Ka ilma Copterline’ita,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles