LHV laenuettevõte sai uue juhi

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV pangahoone Tallinnas
LHV pangahoone Tallinnas Foto: Mihkel Maripuu

Järelmaksu võimaldav ja väikelaenu andev LHV Finance saab 5. veebruaril uue juhatuse liikme. Senine juhatuse liige läheb lapsehoolduspuhkusele.

LHV Group andis börsile teada, et kontserni kuuluva ASi LHV Finance nõukogu plaanib 24. jaanuaril 2018 võtta vastu otsuse, mille järgi on alates 5. veebruarist ASi LHV Finance uus juhatuse liige Kadri Kiisel. Ettevõtte juhatusel ongi vaid üks liige ning senine juhatuse liige Nele Roostalu läheb lapsehoolduspuhkusele.

«Kliendikontorite juhina olen vastutanud eesliini töö eest ja usun, et selles rollis on edu võimalik saavutada lihtsate ja heade toodete, hästi toimivate protsesside ning suurepäraste inimestega. Leian, et seda põhimõtet saab rakendada ka uues ametis LHV Finance’i juhatajana, kus mul on privileeg liituda hästi toimiva meeskonnaga ja jätkata ettevõtte kasvuteekonda,» rääkis Kadri Kiisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles