Aastavahetusel saab esimesed eurod pangabussist

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pangabuss.
Pangabuss. Foto: ANTS LIIGUS/PM/SCANPIX BALTICS

31. detsembri õhtul tervitavad Tallinnas ja Tartus uut aastat kaks Swedbanki pangabussi, kust südaöö saabudes on inimestel võimalik välja võtta esimesed eurod.

1. jaanuari hommikul sõidavad mõlemad bussid linnast välja, et jõuda ka väiksematesse maakohtadesse. Aastavahetuse ööl ja 1. jaanuaril on võimalik kasutada vaid sularaha väljamakse automaati - teisi pangabussi teenuseid sel ajal ei pakuta.

Swedbanki europrogrammi koordinaator Hanno Hussari sõnul teenindavad bussid aastavahetuse ööl inimesi pooleteist tundi, et juba hommikul startida ka Eestimaa väiksematesse piirkondadesse. 

Aastavahetuse ööl ajavahemikul 00-01.30 seisab üks pangabuss Euroopa Kultuuripealinna aasta avagaala raames Tallinnas Teatri väljakul Solarise keskuse kõrval ning teine Tartus Küüni tänaval.

 1. jaanuaril peatub pangabuss:

 Aegviidu koolimaja juures, kell 11:30 - 12:30

Kostivere päevakeskuse juures parklas, kell 14:00 - 15:00

Kohila vana vallamaja parklas, kell 16:30 - 17:30.

Teine buss peatub:

Vastse-Kuuste A ja O kaupluse juures, kell 11.30-12.30,

Kambjas vallamaja juures, kell 13.45-14.45

Rõngus vallamaja juures, kell 16.00-17.00.

Ajavahemikus 3.-17. jaanuar 2011 külastab pangabuss erigraafiku alusel kõiki tavapäraseid peatuseid, kus inimestel on võimalik teha kõiki pangabussis pakutavaid pangatoiminguid ning telleri abiga oma kontole krooni sularaha kanda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles