Elron tõstab tulevast aastast piletihindu

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rong.
Rong. Foto: Kristjan Teedema

Elron avaldas uuest aastast kehtima hakkava hinnakirja, mille järgi tõusevad Elroni kõigil liinidel piletihinnad keskmiselt 10 protsenti.

Paberkandjal esimese ja teise tsooni piletid ei kalline, kuid kolmanda ja neljanda tsooni tavapiletid hakkavad uuest aastast maksma 2 ja 2,50 eurot, praegu on need vastavalt 1,70 ja 2 eurot.  

Elroni sõidukaardiga hakkab esimese tsooni tavapilet 80 eurosendi asemel maksma 90 senti, teise tsooni pilet 1,44 eurot (1,28), kolmanda tsooni pilet 1,80 eurot (1,39) ja neljanda tsooni pilet 2,25 eurot (1,60).

Näiteks on Tallinn-Tapa suunal esimene tsoon Tallinna piirini, teine tsoon algab Vessest ja lõpeb asukohas Kulli, kolmas Parilas, neljas Nelijärvel ja viies Tapal

Elron müügi- ja turundusjuht Norbert Kaareste kinnitusel tõusevad piletihinnad keskmiselt 10 protsenti. Ta selgitas, et aasta alguses paraneb reisirongiliikluse kvaliteet nii sõidumugavuse, ühenduskiiruste kui ka väljumissageduste osas. «Just väljumiste arvu kasv hakkab ka tulevikus kajastuma meie hinnakirjades.»

Elroni kliendikaardi kasutajaid hinnatõus ei puuduta. Elron pakub edaspidi veebist ostmise puhul 10-protsendilist piletihinna soodustust. See tähendab, et internetist piletit ostes on hind kliendile 10 protsenti soodsam kui rongis.

Uue hinnakirjaga tutvu siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles