Riigi Kinnisvara investeerib tuleval aastal 677 miljonit krooni

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koidula piiripunkti ehitus.
Koidula piiripunkti ehitus. Foto: Mihkel Maripuu

Täna kogunenud Riigi Kinnisvara ASi (RKAS) nõukogu kiitis heaks ettevõtte 2010. aasta investeeringute kava mahus 677 miljonit krooni.


Nõukogu esimehe Taavi Rõivase sõnul on positiivne, et RKAS saab ka tuleval aastal investeeringuid teha käesoleva aastaga võrreldavas mahus. Suurematest projektidest jätkub töö Koidula raudteepiirijaama ja kohtuekspertiisi instituudi uue hoone ning Jõhvi ja Narva politsei ja päästeameti ühishoonete rajamisel. Koolidest saavad korda Porkuni, Kammeri, Vaeküla ja Kallemäe Kool.

Nõukogule tutvustati ka uuringufirma Saar Poll tehtud kliendirahulolu uuringu tulemusi. Küsitlus viidi läbi üürnike kontaktisikute ja kliendiesindajate hulgas ning sellesse kaasati nii riigiasutused, koolid kui ka eraettevõtted, samuti Keila, Tallinna ja Tartu linnavalitsuste esindajad.

Kliendirahulolu üldindeks on 2009. aastal 75,6 palli, mis on võrreldes 2008. aastaga 3,9 palli võrra parem. Kliendid ootavad RKASilt eelkõige suuremaid investeeringuid ning abi finantsküsimuste lahendamisel. Mitmetele klientidele tegi muret, et allhangete korral ei osutu alati kõige odavama pakkumise teinud firma kõige paremaks.

RKAS on 2001. aastal loodud Eesti riigile kuuluv 1,46 miljardi krooni suuruse aktsiakapitaliga kinnisvaraarenduse ja -haldusega tegelev ettevõte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles