Kuressaare linn jätkab miljonite paigutamist golfifirmasse

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golf
Golf Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Linnavolikogu otsuse eelnõu kohaselt paigutab Kuressaare linn majandusraskustes ASi Saaremaa Golf uute aktsiate ostmise kaudu veel 5,2 miljonit krooni, millele lisandub järgnevatel aastatel ka miljoni kroonini küündiv kohustuslik aktsiate hooldustasu.

Tuleval aastal on hooldustasu 1000 krooni ühe aktsia kohta ehk Kuressaare linna jaoks pärast 200 uue aktsia omandamist kokku 736 000 krooni, kirjutas Meie Maa.

Tasu suuruse kinnitab igal aastal golfifirma nõukogu ja see võib küündida kuni 4000 kroonini aktsia kohta. Seetõttu seab linn hooldustasu maksmisele järgnevatel aastatel maksimumpiiri 1,1 miljonit krooni aastas.  

Kuressaare linn on ettevõtte suuromanikuna valmis 852 emiteeritavast aktsiast ära ostma 200, selleks vajalik raha saadakse eelnõu kohaselt tänu intresside langusele linna laenude teenindamisel kokku hoitud summadest. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles