Jätkuvad ehitustööd Ülemiste liiklussõlmes

Enn Tosso
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kraanade mets Ülemiste liiklussõlme ehitusel.
Kraanade mets Ülemiste liiklussõlme ehitusel. Foto: Liis Treimann

Homme, 18. juulil jätkuvad Tallinnas suuremahulised tänavate ehitustööd Ülemiste liiklussõlmes ja Tartu maanteel.

Kapitaalremonti teostatakse Soo tn-l. Soo tn on tavaliiklusele suletud, elanikele on ligipääs tagatud. Taastusremonti tehakse ka Tehnika tänaval (lõigus Toompuiestee – Väike-Ameerika) ning Seli asumi kvartalisisestel teedel.

Ühtlasi jätkuvad Harju tänava ja Kullassepa tänava rekonstrueerimistöid. Liiklejatel palutakse järgida ümbersõitudele suunamiseks paigaldatud liiklusmärke ning reguleerijate märguandeid.

Samuti tehakse J. Sütiste tee 7 juures oleva kvartalisisese sõidutee ja parkla taastusremonti.

AS Tallinna Vesi vee- ja kanalisatsioonitorustike rekonstrueerimistööde tõttu on suletud Vana-Lõuna tänav kuni 5. augustini k.a Tööd on liikuva iseloomuga ning käesoleval ajal on kuni 31. juulini suletud Vana-Lõuna tänav lõigus Koidu tänav kuni Vineeri tänav.

AS Tallinna Küte küttetrassi ehitustööde tõttu on liikluskorralduslikud muudatused Ahtri tänaval kuni 15. augustini. Töid tehakse lõigul Jõe tänav kuni Mere pst. Liiklejatel palutakse järgida ümbersõidule suunamiseks paigaldatud liiklusmärke ja liiklusreguleerijate korraldusi.

Eeloleval ööl tehakse hooldusremonttöid immutusmeetodil Pärnu mnt-l (Liivalaia tn-Tammsaare tee) ja Rävala pst 8. Homme päeval tehakse hooldusremonttöid freesimis- ja asfalteerimismeetodil Keskuse tn 4/Sõpruse pst 250 skv ja Vilde tee 74 skv (juurdesõit). Immutusmeetodil aga Asula põik, Mustamäe tee 161,163,167 skv, Tammsaare tee 123-125 skv ja Tammsaare tee 109 skv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles