Nokia maksab Solarisele miljoneid

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nokia esindus Helsingis
Nokia esindus Helsingis Foto: AFP / Scanpix

Otse rahvusooper Estonia vastas, endise Sakala keskuse kohal, avab sel sügisel uksed Põhjamaade moodsaim kontserdimaja, millel hakkab ilutsema Nokia nimi. Selle privilleegi eest maksab mobiilitootja keskusele miljoneid.


Solarise kaubanduskeskusega ühe katuse alla ehitatava kontserdimaja juhataja sõnul on uus saalikompleks vaieldamatult Põhjamaade moodsaim ja tehniliselt kõige kõrgetasemelisem multifunktsionaalne vaba aja veetmise ruum.

Nokia Eesti juhatuse liige Jüri Teemant ütles Äripäevale, et majanduskriisi valguses pole sobilik avaldada konkreetseid summasid, millega Nokia uut kontserdimaja toetab.

Teemant lisas samas, et Nokia plaanib koostööd pikaks ajaks ning lepingu pikkus on võrreldav Saku suurhalli ning õlletehase kümneaastase koostöölepinguga.

Varem on meediast läbi käinud, et Saku Õlletehas toetab Saku nime võtnud suurhalli igal aastal miljoni krooniga. Nokia Eesti juht tunnistas, et toetussummad jäävad samasse suurusjärku, olles isegi mõnevõrra suuremad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles