Gjensidige Balticu mullune kasum oli 5,9 miljonit

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raha.
Raha. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Kindlustusfirma AAS Gjensidige Balticu maksujärgne kasum  oli eelmisel aastal auditeerimata andmetel  5,9 miljonit eurot. 

Norra ettevõtte Gjensidige Forsikring Baltikumi tütarettevõtte kindlustusmaksete maht kasvas eelmisel aastal 13,4 protsenti 63,1 miljoni euroni.   

Kõige rohkem kasvasid ettevõtte teatel  kindlustusmaksete mahud Leedu (25,2 protsenti) ja Läti (8,3protsenti) turgudel. Klientidele maksti hüvitisi 37,6 miljoni euro mahus.

Kõige suurem kindlustusmaksete kasv toimus eelmisel aastal tervisekindlustuse valdkonnas – 33,8 protsenti, mille tagasid uued kliendid ning olemasolevate lepingute pikendamine. Ühtlasi kasvasid tugevalt varakindlustuse (11 protsenti) ning liikluskindlustuse (11,5 protsenti) valdkonnad. Sõidukikindlustuse kindlustusmaksed suurenesid võrreldes eelmise aastaga 15,9 protsenti.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles