Gild Arbitrage’il likviidsusprobleemid

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külmunud raha
Külmunud raha Foto: Elmo Riig / Sakala

Gild Arbitrage'i fondivalitseja on otsustanud pikendada riskifondi Gild Arbitrage märkimiste ja lunastamiste edasilükkamisperioodi 5. maist 2009 kuni 3. novembrini 2009, teatas investeerimispank Gild Bankers.


«Otsus tuleneb ennekõike fondi likviidsusprobleemidest ja samuti ei ole võimalik arvutada Gild Arbitrage'i puhasväärtust (NAVi). Fondivalitseja prioriteet on stabiliseerida fondi likviidsus enne lunastamiste ja märkimiste taasalustamist ning tasuda praegused laenud või jõuda kokkuleppele pikaajalise refinantseerimise suhtes, et saavutada investorite jaoks optimaalne tulemus,» ütles Gild Arbitrage'i fondijuht Tõnno Vähk.

Gild Bankers koos Gildi partnerite ja töötajatega on fondi suurim pikaajaline investor, kellele kuulub 9 protsenti fondi portfellist. Järgneva kuue kuu jooksul jätkab fondivalitseja tööd Gild Arbitrage'i olemasolevate investeeringutega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles