Merkeli arvates taastuvad ehk Baltimaad kiiremini

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Germany's Chancellor Angela Merkel holds a news conference at the end of a two-day EU leaders summit in Brussels March 20, 2009. Merkel said on Friday U.S. President Barack Obama's video message to Iran reflected the European view and added that she hoped Tehran would take up his offer. REUTERS/Yves Herman   (BELGIUM POLITICS BUSINESS HEADSHOT)
Germany's Chancellor Angela Merkel holds a news conference at the end of a two-day EU leaders summit in Brussels March 20, 2009. Merkel said on Friday U.S. President Barack Obama's video message to Iran reflected the European view and added that she hoped Tehran would take up his offer. REUTERS/Yves Herman (BELGIUM POLITICS BUSINESS HEADSHOT) Foto: YVES HERMAN/REUTERS

Saksa liidukantsleri Angela Merkeli sõnul võib loota, et väikesed Balti riigid saavad majanduskriisist kiiremini üle kui suuremad Euroopa maad.


Leedus sügisel võimule tulnud peaministri Andrius Kubiliusega eile euroliidu ülemkogu kõrvalt kohtunud Merkel märkis, et eurooplased peavad olema valmis pikaks ja raskeks teeks, mis neil ees seisab, et ületada praegust majanduskriisi, vahendas ELTA/LETA.

Saksa valitsusjuht usub, et selleks kulub palju aega, enne kui euroliit jõuab tagasi tasemele, kus see oli enne kriisi. «Pisemate ja paindlikumatena on Leedul ja teiste Balti riikide majandustel lootus taastuda kiiremini kui suuremad Euroopa maad,» arvas kantsler samas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles