Kaido Ulejev läks OEGsse tööle

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Ulejev.
Kaido Ulejev. Foto: http://est.best-marketing.com/pics/main/df1699cb-ec9b-4cda-b720-f396f4d60c3c_big_163148.jpg

Alates tänasest juhib Eesti esimest litsentseeritud veebikasiinot ja pokkerituba Olympic-Online.com Kaido Ulejev.

 «Kaughasartmängude turul muutub konkurents tihedamaks iga päevaga ning usume, et Kaido kogemustepagasile panustamine aitab meil kiiremini kasvada nii koduturul kui teistel sihtturgudel,» kommenteeris Olympic Entertainment Groupi juhatuse esimees Madis Jääger. Ta lisas, et Ulejevi puhul on ühtviisi olulised tema pikaajalised kogemused nii turunduse, meedia kui juhtimise vallas.

 Kaido Ulejev ütles, et ta on uue töökohaga seoses tõeliselt põnevil. «Juba aastaid liigub üha enam raha internetis ning meelelahutus, selle hulgas ka hasartmängud ei ole siin mingi erand,» ütles ta. «Sündmusterohked aastad Eesti juhtiva meediakontserni turundustüüri juures on mind internetiäri võlude ja valudega sinasõbraks teinud.»

 Enne olympic-online.com`i juhtima asumist töötas Kaido Ulejev kolm aastat Eesti Ekspressi, Maalehte ja Eesti Päevalehte kirjastava AS Eesti Ajalehed juhatuse liikme ja turundusdirektorina, varem on ta olnud juhtivatel kohtadel Ekspress Grupis ja töötanud Age Com'i reklaamiagentuurides. Ulejevil on Tartu Ülikooli ajakirjanduse ja PR bakalaureuse kraad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles