Nordea pikendas netipanga rikke tõttu kontorite lahtiolekuaega

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordea pangakontor.
Nordea pangakontor. Foto: Elmo Riig / Sakala
Eile esines Nordea internetipanga töös häireid ja pärastlõunal oli netipank täiesti maas. Kuna pank pole tänaseks probleemile lõplikku lahendust leidnud, on osa Nordea kontoreid täna tavalisest kauem avatud.

«Selleks, et võimaldada klientidele sujuvat teenindust, on täna, 4. märtsil Nordea piirkondlikud kontorid ja Tallinna Hobujaama kontor erandkorras avatud kella 20.00ni (v.a Tartu Kaubamaja ja Jõhvi kontor, mis on avatud kella 19.00ni),» teatas Nordea panga kommunikatsioonijuht Kristel Peikel.

Peikeli sõnul saavad inimesed internetipanka küll kasutada, kuid see toimib aeglaselt ning mõnel kliendil ei pruugi selleks kannatust jaguda. Seetõttu tehtigi otsus kontorite lahtiolekuaega ajutiselt pikendada.

Lisaks kontoritele saab tehinguid teha ka telefonipangas. Kaardimaksed ja sularahaautomaadid töötavad tõrgeteta.

Millal netipank taas täiesti töökorda saab, Peikel öelda ei osanud, kuid kinnitas, et pank teeb kõik olukorra võimalikult kiireks lahendamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles