Endine hansapankur Aivo Adamson saab maanteeameti juhiks

Andrus Karnau
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuus aastat vanal arhiivifotol rassib toonane Hansapanga juhatuse liige Aivo Adamson kangiga bodypump'i trennis.
Kuus aastat vanal arhiivifotol rassib toonane Hansapanga juhatuse liige Aivo Adamson kangiga bodypump'i trennis. Foto: Veiko Tõkman / Äripäev

Majandusminister Juhan Parts postitas oma Twitteri kontole teate, et Aivo Adamson on maanteeameti juhi kandidaat.

«Maanteameti peadirektori kandidaat on Aivo Adamson. Juhan Bakuust,» säutsus Parts.

Adamson ütles, et taha esialgu oma karjäärimuutust kommenteerida.

Swedbanki pressiesindaja Mart Siilivask ütles, et Adamsoni tööleping pangaga lõpeb sel nädalal. Viimati töötas Adamson Swedbanki infrastruktuuri ja operatsioonide osakonna juhatajana.

Adamson on olnud ka Swedbanki Balti panganduse IT-direktor ning töötanud ka Stockholmis kogu Swedbank Grupi rakenduste ja infrastruktuuride valdkonna juhina.

Majandusministeerium valis uue maanteeameti juhi välja juba eile, kuid keeldus uue juhi nime avalikustamisest enne esmaspäeva, mil Parts naaseb tööreisilt Aserbaidžaanist.

Praegu on maanteeameti ajutine juht varem Swedbanki Balti haru juhtinud Erkki Raasuke, kes enne pangast lahkumist oli kogu pangagrupi finantsjuht.

Maanteeameti endine juht Tamur Tsäkko ja veel paar juhatuse liiget lahkusid ametist skandaaliga, kui sai avalikuks, et nad käisid tööreiside kattevarjus Šveitsis ja Rootsis suusatamas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles