Raskustes Norby müüs WiMaxi võrgu Elionile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Raskustesse sattunud Norby Telecom müüs traadita internetiteenuse WiMax tugijaamad Elionile, et keskenduda ise vaid äriklientide andme- ja kõnesideteenustele.


Norby Telecomi juhatuse liikme Vadim Šabarovi sõnul on ettevõte sunnitud toime tulemiseks eraklientidega tegelemisest loobuma. «Oleme vähendanud investeeringuid erakliendi teenustesse ning otsustanud vähehaaval väljuda erakliendi turusektorist,» sõnas Šabarov.

Traadita internetiteenuse WiMaxi tugijaamade müük Elionile oli Norby kinnitusel ettevõtte päästeplaani üks osa, müügist saadud rahaga saab Norby katta osa pankade ees tekkinud võlgu ning laiendada ka äriklientide baasi.
Elion ostis Norbylt 52 WiMaxi tugijaama, Norby jätkab WiMaxi ühenduse pakkumist märtsi lõpuni. Seejärel saavad senised Norby WiMaxi kliendid minna üle Elioni võrku.

Norby Telecom on Eesti kapitalil põhinev telekomiettevõte, mis pakub peamiselt äriklientidele andme- ja kõnesideteenuseid. Ettevõte on viimastel aastatel välja ehitanud sõltumatu üleriigilise andmesidevõrgu Metroo. Norbyl on tütarettevõtted Leedus ning Lätis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles