Vaidluskomisjon jättis Ruhnu laevaliini võitjaks Väinamere Liinid

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ringsu sadam Ruhnu saarel
Ringsu sadam Ruhnu saarel Foto: Toomas Huik

Riigihangete vaidlustuskomisjon ei rahuldanud AS Kinhu Veeteed taotlust tühistada majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi otsus, millega tunnistati Ruhnu laevaliini teenindamiseks välja kuulutatud hankel võitjaks OÜ Väinemere Liinid.

Konkursil osalenud AS Kihnu Veeteed vaidlustas ministeeriumi otsuse, kuna leidis, et Väinamere Liinid tegi põhjendamatult madala pakkumise, ning nõudis otsuse kehtetuks tunnistamist, kirjutab Meie Maa.

Väinamere Liinid pakkus viieaastaseks periooditasuks 104 938 eurot, Ringsu-Pärnu reisitasuks 813 eurot ja Ringsu-Roomassaare reisitasuks 558 eurot. Kihnu Veeteede hinnangul olid need summad põhjendamatult madalad, sest jäävad allapoole väljaarvutatavat absoluutset miinimumi.

Riigihangete vaidlustuskomisjon ei leidnud, et Väinamere Liinide oleks teinud hankel majanduslikult põhjendamata madala pakkumise.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles