Kõige enam kaebusi esitas mullu riigihangete kohta Ragn Sells

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragn Sells
Ragn Sells Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Riigihangete vaidlustuskomisjonile laekus mullu kokku 259 vaidlustust, ettevõtetest esitas kõige rohkem vaidlustusi Ragn Sells.

Riigihangete vaidlustuskomisjoni juhataja Taivo Kivistiku kinnitusel esitati komisjonile mullu kõige rohkem just jäätmekäitlusega seotud vaidlustusi. Ragn Sells esitas komisjonile kokku 8 vaidlustust, Veolia Keskkonnateenused 7. Neile järgnesid Merko Ehitus, Nordecon ja Infragate Eesti.

Hankijatest tuli vaidlustusi ette kõige rohkem Tartu Linnavalitsusel, kelle hankeid vaidlustati 13 korral. Narva Vee korraldatu hangete kohta esitati vaidlustusi 8 korral. Kivistiku kinnitusel on selletaga ennekõike tõsiasi, et tegemist on väga ihaldusväärsete töödega.

«Ma ei ütleks kellegi kohta, et see näitaks tema halba hangete korraldust, kui palju vaidlustusi esitatakse, see arv ei ole ei autahvel ega häbipost,» märkis Kivistik.

2011. a esitati riigihangete vaidlustuskomisjonile 259 vaidlustust, neist 191 vaadati läbi ning 68 jäi läbi vaatamata.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles