Leisi kandi naise kiri haihtus õhku

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Posti postkast.
Eesti Posti postkast. Foto: Priit Simson.

Kui Leisi valla Asuka küla Kalmu talu perenaine palus oma Sauel elavalt tütrelt, et see saadaks talle mandrilt veidike tikkimislõnga, ei kujutanud vist kumbki ette, milline suur jama võib ühest kirjast tulla.

«Keegi pole hoiatanud ka, et kui panna niisama maksikirjana saadetis teele, siis ei pruugigi see kohale jõuda,» rääkis nördinud Kalmu talu perenaine Asta Sakkarias, kelle arvates tegi tütar kõik õigesti – nii aadressi kirjutades kui ka kirja teele pannes, kirjutas Saarte Hääl.

«No kes see siis oskabki aimata, et kui tegemist ei ole dokumentidega või mingite hullult tähtsate asjadega, et siis peaks asju tähitud kirjaga saatma,» imestas Asta.

Eesti Posti kommunikatsioonijuht Inge Suder oli eile samuti nõutu – keegi ei oska aimatagi, kuhu Astale saadetud kiri sai.

Ta lisas, et nimetatud juhtumi puhul teeb asja veelgi veidramaks, et kliendil oli olemas postkast, kuhu maksikiri oleks kenasti sisse mahtunud, ümbrikul oli lisaks aadressile ka postiindeks (viimane on vajalik eri paigus asuvate ühesuguste kohanimede puhul).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles