Kellele on mõeldud elukindlustus ja kuidas aitab õnnetusjuhtumikindlustus?

Copy
Foto: Shutterstock

Kas sul on sääste selleks, kui juhtub mõni õnnetus, mille tõttu tuleb mitu kuud töölt eemal olla? Või kas oled mõelnud, mis saab sinu lähedastest, kui peaksid pere peamise sissetuleku teenijana raske haiguse tagajärjel lahkuma? Kelle kanda jääks laenukohustused? Elukindlustus koos õnnetusjuhtumikindlustusega aitab sellistest ootamatustest valutumalt üle saada.

Mis vahe on elukindlustusel ja õnnetusjuhtumikindlustusel? Millal ja kellel oleks mõtet ühe või teise kindlustusliigi peale mõelda?

Kuula saadet siit: https://podcast.kuku.postimees.ee/podcast/kindlustusminutid-2021-05-10/

Kuku raadio sisuturundussaates „Kindlustusminutid“ andsid nõu Swedbanki riskikindlustuse valdkonnajuht Eleriin Reinmann ning Compensa Elukindlustuse müügi- ja kliendihaldusjuht Merle Kollom.

Saates tuleb juttu ka kriitiliste haiguste kindlustusest. Lisaks räägitakse, kuidas kujuneb elukindlustuse ja õnnetusjuhtumikindlustuse hind.

Pildil on Swedbanki riskikindlustuse valdkonnajuht Eleriin Reinmann ning Compensa Elukindlustuse müügi- ja kliendihaldusjuht Merle Kollom.
Pildil on Swedbanki riskikindlustuse valdkonnajuht Eleriin Reinmann ning Compensa Elukindlustuse müügi- ja kliendihaldusjuht Merle Kollom. Foto: Erakogu
Copy
Tagasi üles