Ehitusbuum tõi rendifirmale võimsa kasumi

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestis jätkub ehitusbuum.
Eestis jätkub ehitusbuum. Foto: Peeter Langovits

Ehitustööriistade müügi ja rendiga tegelev Ramirent Baltic AS teenis mullu 8,2 miljonit eurot kasumit, mis on pea kolm korda suurem kui 2016. aastal.

Ettevõtte majandusaasta aruandest nähtub, et ettevõte suutis möödunud aastal korralikult laieneda. Lisaks kasumile kasvas Ramirendi käive peaaegu 50 protsenti 46 miljoni euroni. Töötajate arv suurenes 49 inimese võrra 312 töötajani.

Kolmes Balti riigis tegutsev ettevõte teenis lõviosa müügitulust ehitusseadmete rendi pealt. Samas on aastaga oluliselt kasvanud tulu ka ehitusseadmete müügist ja muude teenuste pakkumisest.

Ramirent loodab mõõdukalt kasvada selgi aastal. Eesmärkida on juhatus välja toonud uute rendipunktide avamise Eestis, Lätis ja Leedus. Lisaks võtab ettevõte kasutusele moodulmajade tehase laienduse ning plaanib tootmist efektiivistada ja suurendada.

Ramirent Baltic AS on suurim ehitusseadmete rendi- ja müügifirma Balti riikides. Ettevõttel on Baltikumis 41 osakonda, sealhulgas 15 osakonda üle Eesti, kust saab rentida või osta käsitööriistu, tellinguid, tõstukeid, ekskavaatoreid, laadureid, soojakuid, raketisi, generaatoreid ja muid tööriistu.

Ramirent Baltiv ASi juhatuse liige on Heiki Onton. Ettevõte kuulub 100 protsendiliselt Soome kontsernile Ramirent Oyj.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles