Paide ettevõtja tahab Soomes gaasipedaali põhja vajutada

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enno Rõõs.
Enno Rõõs. Foto: ANDRUS EESMAA / JT/SCANPIX

Ventilatsioonisüsteeme paigaldava Paide firma ASi Comfort AE tegevjuht Enno Rõõs ütles, et nende lähiaastate soov on saada Skandinaavias, eeskätt Soomes, tuntumaks ja ja suuremaks.

Rõõs meenutas, kuidas neli aastat tagasi unistasid nad saada Eestis oma valdkonnas suurimaks ja tuntumaks tegijaks. «See unistus on sisuliselt täitunud,» märkis mees Äripäevale.

Nüüd on nende soov kasvada Skandinaavias. «Me ei pürgi Skandinaavia suurimaks, kaugel sellest, aga me soovime, et oleksime seal rohkem tuntud,» ütles Rõõs ja lisas, et just Soomes on aeg kõvemini gaasipedaalile vajutada. «Selleks tuleb kohapealne esinduskontor aktiveerida ning leida sinna tööle asjalikke spetsialiste.»

Rõõs nõustus väitega, et teisel pool lahte on ehitusbuum, mis on vesi ventilatsioonifirma veskile. «Tegutseme peamiselt vanemate hoonete rekonstrueerimisel. Sealsed ventilatsioonisüsteemid on paigaldatud umbes veerandsada aastat tagasi ja neid ajakohastatakse,» kirjeldas Rõõs tööpõldu.

Loe pikemalt ettevõtte kohta Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles