Pilt: 2,59-eurone kohv ummistas hommikul Tartu Prisma ja selle ümbruse

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Odava kohvi müük Tartu Prismas.
Odava kohvi müük Tartu Prismas. Foto: Lugeja pilt

Postimehe lugeja Ain saatis toimetusele pildid hommikusest Tartu Prismast, kus kohvileti ümbrus oli tänu odavale kohvimüügile ülerahvastatud. Aini sõnul oli ka terve Prisma ümbrus paari kvartali ulatuses paksult autosid täis.


Inimesed meelitas poodi 500 grammine kohv President, hinnaga 2,59 eurot. Prisma Peremarketi turundus- ja kommunikatsioonidirektor Kadri Lainase sõnul oli rahvast meeletult, ning pood osanud oodatagi, et rahvast nii palju kohale tuleb. «Olime arvestanud pigem varuga, aga ostmine oli prognoosimatult suur,» ütles ta ning lisas, et Prismasse keerav tee oli autosid täis, mis tekitas omakorda Turu tänaval ummiku.

Kuna kohv osteti kohe ära, siis uue partii kohaletoomine võtab veidi aega. Asenduskohvina jõuab täna lõunaks poodi sama hinnaga Kulta Katrina ning õhtuks on olemas juba ka uus partii President kohvi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles