Endise kelgukoera Ivo Uukkivi firma langes kahjumisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uurijad Kõsta ehk Mait Malmsten (vasakul) ja Post ehk Ivo Uukkivi uurivad esimeses osas, miks tapeti ilukirurg.
Uurijad Kõsta ehk Mait Malmsten (vasakul) ja Post ehk Ivo Uukkivi uurivad esimeses osas, miks tapeti ilukirurg. Foto: Kanal 2

Näitleja Ivo Uukkivi firma U8 langes möödunud aastal väiksesse kahjumisse, olles aasta varem teeninud ligi pool miljonit krooni kasumit.

U8, mis tegeleb etenduse- ja reklaamiteenuste, raadio- ja telereklaamide pakkumisega, jäi kahjumisse natuke üle 15 000 krooni. 2009. aastal oli firma kasum 416 433 krooni.

Uukkivi kirjutab majandusaasta aruandes, et tema ettevõtte tähtsamateks koostööpartneriteks on olnud OÜ Adell Taevas, OÜ Orbital Vox Stuudiod, DX Meedia Stuudiod OÜ, Kuugulgur Film OÜ ja SA Eesti Draamateater. Suurimaks kliendiks oli AS A.Le Coq.

Koostööpartneriga SA Eesti Draamateatersündis 4 uut lavastust ja anti ligi 100 etendust, koostöös Teletalu Stuudio OÜ-ga toodeti 10 osa TV sarja» Unistuste Agentuur». Koostöös MTÜ R.A.A.A.M -iga valmis etendus «Jõud».

Aasta lõpuks oli Uukkivi firmal 2,3 miljonit krooni jaotamata kasumit. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles