Sõnajalad pääsesid 12 miljoni krooni suurusest võlanõudest

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekonnad Sõnajalad.
Perekonnad Sõnajalad. Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht.

AS Aruilard (endise nimega AS Sõnajalg) saavutas kohtuvälise kompromissi, mille tulemusel pankrotistunud AS Ämälärd, kelle võlausaldajaks oli AS Eesti Ühispank, loobus esitatud haginõudest summas 12 726 174 krooni Andres ja Oleg Sõnajala vastu.

Samuti kinnitab AS Ämälärd, et firma ei oma mis tahes varalisi ega mittevaralisi nõudeid Andres ja Oleg Sõnajala vastu.

«Vastavalt kokkuleppele ei soovi seda teemat rohkem kommenteerida, nüüdseks on saanud sellest minevik, ühte võime ainult kinnitada, et oleme tulemusega igati rahul ning veendunud, et lõpuks pääses õiglus võidule ja meie puhas renomee on taastatud,» teatas Andres Sõnajalg.

«Omalt poolt andsime 90ndate aastate teisel poolel panuse Eesti telemaastiku kujundamisele, luues uue tenekanali TV1 ning ehitades välja lühikese ajaga kogu riiki katva televõrgustiku.»

«Kahju, et see üleriigiline telekanal uute omanike ja juhtide suutmatuse tõttu 3 aastat hiljem pankrotti läks,» lisas Sõnajalg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles